Selecteer uw Nollen winkel

Belegde broodjes Enschede

Voor de lekkerste belegde broodjes van Enschede ga je natuurlijk naar de ambachtelijke bakker. Bij Bakkerij Nollen beleggen we onze verse desembroodjes dagelijks met luxe ingrediënten. Ze zijn af te halen in onze winkels, maar ook online te bestellen!

Belegde broodjes als lunch in Enschede

Wanneer je een belegd broodje bestelt bij Bakkerij Nollen in Enschede, kun je het broodje helemaal zelf samenstellen. Je kiest namelijk eerst welk soort broodje je lekker vindt en kiest daarna het beleg. Standaard kun je kiezen uit drie soorten desembroodjes: wit, spelt en meergranen. Het is echter ook mogelijk om voor andere soorten harde en zachte broodjes te kiezen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Heb je je keuze gemaakt? Dan is het tijd om je beleg te kiezen.

Bakker in Enschede

Bij onze bakker in Enschede kun je kiezen uit verschillende soorten belegde broodjes. Heb je zin in een simpel belegd broodje? Dan is een broodje ham of kaas geschikt. Wil je liever een luxe belegd broodje? Dat kan natuurlijk ook. Wat dacht je van een lekker broodje met beenham, luxe Old Amsterdam of eiersalade? Heb je een allergie of wil je om een andere reden bepaalde ingrediënten niet eten? Geen probleem. Geef jouw allergie(ën) of dieetwensen door bij onze broodjeszaak in Enschede en wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een vers belegd broodje dat aan al jouw eisen voldoet!

Belegde desembroodjes bij Bakkerij Nollen Enschede

Bij Bakkerij Nollen vinden we het belangrijk dat de kwaliteit en smaak van onze producten optimaal is. Daarom maken we voor onze lunch en brunch voor de belegde broodjes gebruik van onze specialiteit: desembroodjes. Deze worden op de vloer gebakken en hebben een rijstijd van 36 uur! Die tijd zorgt ervoor dat de broodjes heerlijke, pure smaken bevatten. De desembroodjes worden dagelijks belegd met de lekkerste verse ingrediënten.

Belegde broodjes bestellen en bezorgen in Enschede

Wil je je belegde broodjes thuis laten bezorgen voor de lunch in Enschede of wil je liever niet wachten in de winkel? Dan biedt onze bestel- en bezorgservice een uitkomst. Wanneer je je bestelling voor 09:30 uur plaatst via de website, app of telefonisch doorgeeft, is deze dezelfde dag nog klaar. Plaats je je bestelling voor 17:30? Dan is het de volgende dag klaar. Je kiest natuurlijk gewoon zelf of je je broodjes thuis of op het werk wilt laten bezorgen of dat je ze liever ophaalt in de winkel.

 • Broodje brie

  3,95

  desem-wit3,95
  voeg toe
  meergranen3,95
  voeg toe
 • Broodje eiersalade

  3,95

  meergranen3,95
  voeg toe
  desem-wit3,95
  voeg toe
 • Broodje filet american

  3,95

  desem-wit3,95
  voeg toe
  meergranen3,95
  voeg toe
 • Broodje gezond

  3,95

  desem-wit3,95
  voeg toe
  meergranen3,95
  voeg toe
 • Broodje ham

  1,95

  desem-wit1,95
  voeg toe
  meergranen1,95
  voeg toe
 • Broodje kaas

  1,95

  meergranen1,95
  voeg toe
 • Broodje Kip Kerrie

  3,95

  desem-wit3,95
  voeg toe
  meergranen3,95
  voeg toe
 • Broodje tonijnsalade

  3,95

  desem-wit3,95
  voeg toe
  meergranen3,95
  voeg toe
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×