Selecteer uw Nollen winkel

De Nije Stichting

Bakkerij Nollen heeft sinds 2017 een samenwerking met de Nije Stichting. Deze stichting zet zich in om de kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren.

Het steunen van goede doelen is erg belangrijk voor Vincent: ‘Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. In De Nije Stichting heb ik een partner gevonden. Het gaat hier niet om een eenmalige actie, maar om een partnerschap voor meerdere jaren’.

Een donatie van €11.000

Om De Nije Stichting te steunen, hebben wij voor iedere oliebol die we in 2017 verkochten €0,10 gedoneerd aan De Nije Stichting. In totaal konden we een prachtig bedrag van €11.000,- doneren aan dit regionale doel.

De Bollen van Nollen scoorden een 9,1

In 2017 scoorden onze bekende ‘Bollen van Nollen’ een 9,1 bij de AD Oliebollentest. Hiermee haalden de oliebollen landelijk een 11e plek! De oliebollen waren verkrijgbaar in alle tien winkels in Overijssel en Gelderland, konden online besteld worden. In Hengevelde was het zelfs mogelijk om de oliebollen op te halen via een echte drive-in.

Marieke en Vincent van Bakkerij Nollen en Debby en Nicole van De Nije Stichting
Marieke en Vincent van Bakkerij Nollen en Debby en Nicole van De Nije Stichting
Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×