Selecteer uw Nollen winkel

Pasen bij Bakkerij Nollen

De paasdagen zijn voor de meeste gezinnen in Nederland dagen die ze gezellig samen met familie en vrienden vieren. De dagen staan in het teken van gezelligheid, tijd voor elkaar en… lekker en veel eten!

Het paasontbijt

Een uitbundig paasontbijt is in veel huizen een jaarlijks terugkerende traditie. En met goede reden, want het is hét moment voor quality time met de familie! Tijdens Pasen maakt iedereen tijd voor elkaar. Samen geniet je van lekkere, luxe broodjes, die je belegt met extra lekker beleg. Ook het traditionele eitje tikken mag natuurlijk niet ontbreken.

Paasbrunch

Zijn jullie niet zulke vroege vogels? Dan is een paasbrunch de ideale oplossing. Het leuke is dat je met een brunch nóg groter kunt uitpakken dan bij het paasontbijt. Combineer zoete en hartige smaken met elkaar en wissel koude en warme ingrediënten met elkaar af. Een perfecte afsluiter van de paasbrunch is volgens ons toch wel de Paasbol! Deze zoete bol is gevuld met rozijnen en heerlijke advocaatroom.

Paasbol | Bakkerij Nollen

Eén ei is geen ei

Tijdens Pasen kun je natuurlijk nooit genoeg eieren eten. Vanzelfsprekend eten we echte eitjes tijdens de lunch en brunch, maar tussendoor zijn bij veel mensen vooral de chocolade eitjes favoriet. Dat snoept zo lekker weg! Onze chocolatier Hans Hulshof heeft de chocolade paaseitjes in ons assortiment dit jaar vernieuwd. Ze zijn gevuld met de lekkerste smaken. Wedden dat je thuis punten scoort met onze Jagerbomb en Likeur 43 eitjes? Heerlijk ’s avonds voor bij de koffie.

Ontspannen de paasdagen vieren

Om ervoor te zorgen dat jij weinig tijd kwijt bent aan het voorbereiden van het paasontbijt, hebben wij de lekkerste paasproducten die niet mogen ontbreken bij jouw paasontbijt alvast voor je op een rijtje gezet. Er is voor ieder wat wils! En wil je het jezelf nog makkelijker maken? Bestel je paasproducten dan alvast online! Dan zorgen wij ervoor dat alles op je ligt te wachten in de winkel bij jou in de buurt.

Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×