Selecteer uw Nollen winkel

Later het familiebedrijf overnemen
van mijn vader

Hoewel eigenaar Vincent Nollen nog lang niet van plan is met pensioen te gaan, is ook de vierde generatie van de familie Nollen al werkzaam in het bijna honderd jaar oude familiebedrijf.

Wout is de jongste zoon van Vincent en Antoinet. Net als zijn vader, was hij als kleine jongen al veel te vinden in de bakkerij. Hij helpt naast zijn activiteiten op school en op de voetbal inmiddels ook bijna dagelijks bij het afbakken en inpakken van de broodjes.

‘Vanaf het moment dat ik mocht werken, ben ik in de bakkerij aan de slag gegaan. Het is gaaf om te doen en ik hoop ook dat ik het bedrijf later kan overnemen van mijn vader. Na de zomervakantie begin ik met mijn studie Technische Bedrijfskunde’. Wout heeft er bewust voor gekozen om niet de bakkersopleiding te gaan volgen. ‘Bij de opleiding die ik gekozen heb, leer je veel over bijvoorbeeld procesoptimalisatie. Dit soort zaken zijn erg belangrijk in een grote bakkerij zoals Bakkerij Nollen. Dat is één van de redenen waarom ik voor deze studie heb gekozen.’

Het verhaal van Wout | Bakkerij Nollen
Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×