Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen groeit en opent drie nieuwe winkels

Met de overname van Specialist Jagers, opent Bakkerij Nollen per april drie nieuwe winkels in Enschede. Twee winkels in het centrum (Korte Hengelosestraat en H.J. van Heekplein) en een filiaal in het winkelcentrum Deppenbroek. Bakkerij Nollen is in Enschede al gevestigd in Stadsveld, winkelcentrum Zuid en het Miro Center. Naast de drie winkels neemt Nollen ook 22 medewerkers en een aantal specialiteiten van Jagers over.

Op 28 maart sluit Specialist Jagers officieel de deuren en na een kleine verbouwing gaan de winkels het weekend van 3 en 4 april weer open onder de naam van Nollen. De winkels krijgen een hele nieuwe uitstraling.

Bakkerij Nollen is onlangs zelf gestart met een intern opleidingstraject, om het tekort aan goede vakmensen op te vangen. De interesse in de overname van de goede bakkers van Jagers was daarom direct al erg groot. Na een aantal prettige gesprekken, is besloten om ook de winkels van Jagers over te nemen, samen met een aantal populaire recepten. ‘’De populariteit van het huidige assortiment van Jagers is bij ons bekend. Klanten hopen uiteraard dat hun favoriet straks ook verkrijgbaar is bij Nollen. Dat laten ze via verschillende kanalen al aan ons weten’’, zegt eigenaar Vincent Nollen. ‘’Uiteraard nemen wij dit in overweging, maar wij willen de klant natuurlijk ook kennis laten maken met onze eigen heerlijke producten.’’

Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Zowel het brood als de taarten, het gebak en de chocolade worden met passie door de bakkers, patissiers en chocolatiers gemaakt. Bakkerij Nollen opende haar eerste winkel in 1921 in Hengevelde en de herkenbare smaak van pure ambacht zoals we die nu kennen, is toen al ontstaan. Dat deze smaak van pure ambacht nog steeds van kracht is, is in november 2019 bevestigd door de benoeming van beste bakker van 2019-2020 bij de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden.

Met de overname van Specialist Jagers staat de teller van Bakkerij Nollen op zestien winkels, gevestigd in Twente, Deventer en de Achterhoek.

Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×