Selecteer uw Nollen winkel

Per 4 februari in Borne

In juli 2020 maakte Echte Bakker Koehorst bekend te gaan stoppen en de zaak over te dragen aan Bakkerij Nollen. Ruim een half jaar later is het zover en opent Bakkerij Nollen op 4 februari 2021 de deuren van haar nieuwe winkel aan de Aanslagsweg 16 in Borne.

In slechts een paar dagen tijd wordt de winkel van Echte Bakker Koehorst omgetoverd tot een Bakkerij Nollen winkel. ‘’Achter de schermen zijn we al een paar maanden bezig met alle voorbereidingen, dus we zijn erg blij dat het moment eindelijk daar is’’, aldus een trotse Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen.

Zowel Vincent Nollen als Jan Koehorst zijn erg te spreken over de overname. Naast het voormalige personeel van Koehorst, treedt ook Jan zelf in dienst bij Bakkerij Nollen. ‘’Ik verheug mij erop om weer als bakker aan de slag te gaan en mijn passie uit te voeren’’, vertelde Jan in juli 2020.

Ook de bekende Bornse Maatjes worden overgenomen door Bakkerij Nollen, samen met een aantal andere specialiteiten. Volgens Vincent zijn de producten een mooie aanvulling op het huidige assortiment van Nollen: ‘’De Bornse Maatjes zijn een begrip in Borne, daar kunnen wij niet om heen!’’

Door de verlenging van de lockdown kan Nollen de opening van hun 16e winkel niet groots vieren. ‘’Ondanks dat we beperkt worden door de coronamaatregelen, kijken wij er naar uit om iedereen kennis te laten maken met onze ambachtelijke producten’’, vertelt Vincent. Tot en met 13 februari kan iedereen uit Borne en omgeving daarom profiteren van de lekkerste openingsaanbiedingen.

Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Zowel het brood als de taarten, het gebak en de chocolade worden met passie door de bakkers, patissiers en chocolatiers gemaakt. De herkenbare smaak van pure ambacht zoals we die nu kennen stamt al uit 1921, toen de eerste winkel werd geopend in Hengevelde. Dat deze smaak van pure ambacht nog steeds van kracht is, is bevestigd door de benoeming van beste bakker van 2019-2020 bij de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden.

Sleuteloverdracht
Opening Borne
Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×