Selecteer uw Nollen winkel

Nollen 100 jaar, bakken maar!

Hey hobbybakker! Op 21 november 2021 bestaat Bakkerij Nollen 100 jaar en daarom zijn wij op zoek naar het perfecte recept voor onze jubileumtaart! Lijkt jou het leuk om deze unieke jubileumtaart te ontwikkelen? En jouw eigen bedachte taart terug te zien in de winkels van Bakkerij Nollen? Doe dan mee aan onze bakwedstrijd: Nollen 100 jaar, bakken maar!

Ter ere van ons 100-jarig jubileum geeft Bakkerij Nollen alle hobbybakkers uit de omgeving van Twente, Achterhoek en Salland de kans om een unieke jubileumtaart te ontwikkelen. Dit doen wij in de vorm van een bakwedstrijd. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk! 

Hoe gaat de eerste ronde?

Iedereen van 18 jaar en ouder die zich uiterlijk 31 augustus 2021 inschrijft via het inschrijfformulier op deze pagina, kan deelnemen aan onze bakwedstrijd: Nollen 100 jaar, bakken maar! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk! 

Alle deelnemers worden uitgenodigd om op zaterdag 11 september 2021 hun eigen gemaakte taart af te leveren bij de centrale bakkerij aan het Wegdam 3b te Hengevelde en hun verhaal achter de taart te pitchen. Alle deelnemers ontvangen begin september een persoonlijke e-mail met meer informatie over de concrete planning van 11 september.

Bij de centrale bakkerij in Hengevelde zal de vakjury van Bakkerij Nollen de taarten in ontvangst nemen. We maken er een gezellige (en lekkere) middag van en alle deelnemers ontvangen een cadeaubon ter waarde van 20 euro. De jury beoordeelt de taart op uiterlijk, smaak, recept en creativiteit. De vakjury kiest 4 deelnemers die doorgaan naar de finale op zaterdag 16 oktober 2021. De finalisten worden op 11 september bekend gemaakt. De finalisten ontvangen per e-mail de instructies voor de grote finale.

Hoe gaat de finale?

De finale vindt op zaterdag 16 oktober 2021 live plaats bij de centrale bakkerij in Hengevelde. De 4 finalisten bakken ter plekke hun unieke jubileumtaart onder het toeziend oog van de jury. Bakkerij Nollen zorgt hierbij voor de juiste ingrediënten en materialen.

Zodra de gegeven tijd voorbij is, dragen de finalisten hun jubileumtaart over aan de vakjury. Waarna deze direct wordt beoordeeld in het bijzijn van de finalisten. De jury gaat in beraad en maakt op de dag zelf de grote winnaar bekend, die met een welverdiende prijs naar huis gaat!

Wat gebeurt er met de winnende taart?

De winnaar van de bakwedstrijd zal in de periode tussen 18 oktober en 19 november samen met de banketbakkers van Bakkerij Nollen de jubileumtaart volledig door ontwikkelen zodat deze in het jubileumjaar opgenomen kan worden in het assortiment van Bakkerij Nollen. Op welke momenten deze door ontwikkeling plaatsvindt, zal met de winnaar afgestemd worden. Daarnaast gaat de winnaar naar huis met een KitchenAid keukenmachine t.w.v. 599 euro en een waardebon van Bakkerij Nollen.

De winnende taart zal in het jubileumjaar van Bakkerij Nollen verkocht worden in de 16 winkels en de supermarkten waar Bakkerij Nollen producten aan levert.

Uit wie bestaat de jury?

Tijdens de eerste ronde bestaat de jury uit een groep enthousiaste banketbakkers, werkzaam bij Bakkerij Nollen.

Tijdens de finale bestaat de jury uit:

Michael Lok – Banketbakker Bakkerij Nollen
Roy Lubberding – Banketbakker Bakkerij Nollen
Robèrt van Beckhoven –  Meesterbakker
Hans Som – Bakkerij Adviseur en Trainer/Coach Nederlands Boulangerie Team

Robèrt van Beckhoven
Foto: Raoul Hollants Photography
Wie bakt de beste jubileumtaart?

Instructies jubileumtaart

De jubileumtaart;

  • mag maximaal 8,5 cm hoog zijn;
  • moet geschikt zijn voor 6 á 8 personen;
  • moet bestaan uit natuurlijke ingrediënten;
  • moet bestaan uit eetbare ingrediënten;
  • bevat geen alcohol;
  • moet verkoopbaar zijn voor een maximale prijs van € 12,50

Vragen?

Bij vragen over de bakwedstrijd kun je mailen naar info@bakkerijnollen.nl. Wij staan je graag te woord!

Download hier de actievoorwaarden.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

Tijdens de eerste ronde en de finale wordt uiteraard goed gekeken naar de actuele coronamaatregelen. Mochten de maatregelen niet toestaan dat er mensen van buitenaf de centrale bakkerij betreden, dan volgt er een alternatief plan dat op basis van de dan geldende maatregelen zal worden opgesteld.

Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×