Selecteer uw Nollen winkel

Ontdek onze negen nieuwe gebakjes!

Natuurlijk vind je bij Nollen al veel verschillende soorten gebak, maar deze negen nieuwe gebakjes zul je toch echt moeten proeven! Wij laten jou in deze blog stuk voor stuk kennismaken met onze nieuwste gebakjes.

1. Aardbei-framboos bavaroise

Dit kleurrijke gebakje is opgebouwd uit verschillende lagen. De harde wenerbodem wordt bedekt met bosvruchtenjam, gevolgd door een cakelaag en de eerste laag luchtige aardbei-framboos mouse. Hier bovenop komt weer laag cake, die wordt bedekt met frambozenvulling. Daarop komt de tweede laag aardbei-framboos mouse, afgewerkt met een aardbeispiegel. Als finishing touch wordt de aardbei-framboos bavaroise gedecoreerd met slagroom, chocolade en een kleurrijke macaron.

2. Chipolata gebak

Een genot voor de liefhebbers van chipolata: het chipolata gebakje! Ook dit gebak heeft als basis een harde wenerbodem, maar dan met daarop een laag frisse Zwitserse room met kleine bitterkoekjes. Op de eerste laag Zwitserse room zit een cakelaag die wordt bestreken met een tweede laag Zwitserse room. De room wordt overgoten met lekkere aardbeienjam. Het gebakje wordt tot slot bedekt met de laatste laag cake en marsepein.

3. Citroen-meringue tartelette

Citroen-meringue zie je vaak terugkomen in taartvorm, maar bij Nollen hebben we er een klein gebakje van gemaakt. De basis van de citroen-meringue tartelette is een lekkere koekbodem, die wordt gevuld met room en amandelspijs. Het geheel wordt afgewerkt met een lekker frisse citroenvulling en afgebrand kookschuim. Een feestje voor de mond én het oog dus!

4. Hazelnoot-slagroom gebak

Ook dit gebakje heeft een schuimplak als basis. Op de schuimplak komt een laag slagroom, gevolgd door een tweede schuimplak. Het gebakje wordt aangezet met hazelnootschaafsel en mooi afgewerkt met een rozet slagroom en overige decoratie. Het hazelnoot-slagroom gebak ziet er niet alleen verrukkelijk uit, dat is het ook!

5. Kasteeltje

Een kasteeltje ziet er niet alleen superschattig en lekker uit, het smaakt ook heerlijk. Het gebakje bestaat uit cake gevuld met crème en abrikozenjam. Als afwerking wordt heerlijke felrode marsepein gebruikt. Dat maakt het gebakje nog aantrekkelijker!

6. Hazelnoot-crème gebak

Het hazelnoot-crème gebakje heeft als bodem een schuimplak met daarop een rozet hazelnootcrème. In deze crème plaatsen we een bitterkoekje, waarna de tweede laag hazelnootcrème erop komt. Hierna wordt het hele gebakje aangezet met schuimvlokken en wordt het mooi afgewerkt met melkchocolade. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en natuurlijk een lekkere smaak.

7. Pannacotta

Pannacotta is een heerlijk traditioneel Italiaans dessert. Wij maakten van het bekende dessert een gebakje. De basis van de pannacotta is een cakelaag. Op de cake komen verschillende andere lagen: een laag pannacotta, een laag met frambozenvulling en een tweede pannacotta laag. De laatste laag aardbeienspiegel en de heerlijke decoratie maken het pannacotta gebakje helemaal af!

8. Witte chocolade-karamel bavaroise

Bij dit gebakje wordt de harde wenerbodem bestreken met karamel. Hier bovenop komt luchtige witte chocolademousse, gevolgd door een heerlijke laag chocoladecake. Op de cakelaag komt karamelmousse. De witte chocolade-karamel bavaroise wordt mooi afgewerkt met een karamel-chocoladespiegel.

9. Witte chocolade-passievrucht gebak

Tot slot de bijzondere combinatie van witte chocolade en passievrucht gecombineerd in één gebakje. Het witte chocolade-passievrucht gebakje is een heerlijk gebakje dat je bijna niet kunt laten liggen. De bodem is gemaakt van crispy chocolade gepofte rijst. Hierop komt een laag witte chocolade mousse met een passievrucht interieur overheen. Het gebakje wordt afgewerkt met een laagje witte chocolade en een mooie decoratie. Smullen maar!

Proef de gebakjes!

Loopt het water je al in de mond? Kom langs in een van onze winkels om de uitbreiding van ons gebaksassortiment te zien én te proeven! Ook kun je al onze gebakjes online bestellen in onze webshop.

Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×