Selecteer uw Nollen winkel

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Ook Bakkerij Nollen neemt vanzelfsprekend voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan. Iedere medewerker is persoonlijke geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen. Er hangen posters van de Rijksoverheid in de Bakkerij en in de winkels.

Ziekte
Personeel blijft thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ook als het een gezinslid betreft.

1,5 meter afstand
Al onze medewerkers in de Bakkerij en in de winkels houden 1,5 meter afstand. In de winkels zijn op de grond vakken aangegeven waar de klant in moet staan, om te zorgen dat klanten onderling ook voldoende afstand bewaren. Er is een maximum aantal klanten toegestaan in de winkels, gebaseerd op het aantal vierkante meter. In de winkels hangen posters met deze mededeling. Gezinsleden worden verzocht buiten te wachten.

Pinnen
Wij verzoeken jou om de betalingen met pin te voldoen. Mocht je alleen over contant geld beschikken, overhandig dan het geld op de toonbank zodat persoonlijk contact met ons winkelpersoneel vermeden kan worden. Wij hebben een bordje bij onze kassa’s geplaatst om te verduidelijken waar het contant geld neergelegd moet worden.

Hygiëne
Wij streven, net als altijd, de algemene hygiënevoorschriften na. Wij zorgen dat het desinfecteren van de toonbank, pinautomaat en kassa’s meerdere malen per dag herhaald wordt. Dit geldt ook voor alle werkplekken op de productlocatie. Deze worden minimaal ieder uur schoon gemaakt.

Al onze medewerkers op kantoor en in de winkels houden zich aan de hygiëneregels die door het RIVM zijn opgesteld.

Bezoek
Alle rondleidingen en workshops, afspraken met externe partijen en leveranciers in onze bakkerij/winkels zijn afgezegd. Er komen geen andere mensen binnen onze Bakkerij dan onze eigen medewerkers.

Kan het nieuwe coronavirus zich ook verspreiden via voedsel?

Het RIVM zegt het volgende hierover op hun website:
Dit coronavirus is hoogstwaarschijnlijk van een exotisch dier in China naar de mens verspreid. Op markten worden veel verschillende diersoorten levend bij elkaar gebracht. De omstandigheden op deze markten maakt het makkelijker dat virussen van één diersoort naar een andere dier kunnen overspringen, en ook van dier naar mens kunnen overgaan. Door mens-op-mens-besmetting heeft het virus zich vervolgens verder verspreid. Of de dieren nog een rol spelen in de overdracht in China is nog in onderzoek, de bron is immers niet gevonden. Wij gaan er vanuit dat er in Nederland geen verspreiding plaats kan vinden van dier op mens, ook niet via het voedsel dat hier gegeten wordt. Coronavirussen hebben een dier of mens nodig om ‘in leven te blijven’ en te groeien. Dat kan niet in voedsel.

Wij bakken door
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×