Selecteer uw Nollen winkel

De lekkerste zomertaartjes

Hoewel we het hele jaar door heerlijk kunnen genieten van de lekkerste taarten, gebakjes, cakes en koeken, verschilt het vaak toch per periode waar we trek in hebben. Op warme dagen en in de zomerse maanden zijn vooral frisse en fruitige smaken populair. En daar hebben wij er gelukkig genoeg van in ons assortiment! Bekijk hier de lekkerste creaties met een zomerse twist.

Verse aardbeien

Als we het hebben over zomerse smaken, dan denken we natuurlijk aan fruit. En hoewel aardbeien het hele jaar in de kas verbouwd kunnen worden, zijn de zomerse aardbeien bij de meesten toch wel favoriet. Wij maken voor onze taarten en gebakjes altijd gebruik van heerlijke, verse aardbeien. Bekijk hieronder ons assortiment aardbeientaarten en -gebak.

 • Monchoutaartje aardbeien

  6 persoons

  11,25

  Voeg toe
  voeg toe
 • Aardbei- framboos bavaroise gebakje

  Per stuk

  2,20

  Voeg toe
  voeg toe
 • Kwarktaart aardbei

  12 persoons

  18,50

  ongesneden18,50
  voeg toe
  gesneden20,00
  voeg toe
 • Aardbeienschnitt

  5 persoons

  7,75

  Voeg toe
  voeg toe
 • Aardbeienvlaai 12 persoons

  17,50

  ongesneden17,50
  voeg toe
  gesneden19,00
  voeg toe
 • Aardbeienschelp

  Per stuk

  2,25

  Voeg toe
  voeg toe
 • Aardbeienvlaai 8 persoons

  11,75

  ongesneden11,75
  voeg toe
  gesneden13,25
  voeg toe

Een vleugje sinaasappel

Zin in een andere zomerse smaak én kleur? Ga dan eens voor de lekkere sinaasappel bavaroisetaart. Deze luchtige 12-persoonstaart bestaat uit een koekbodem met een bavaroisevulling en is afgewerkt met een sinaasappelvulling en een opgespoten slagroomrand. Een heerlijke taart met een zachte, zoete smaak die het proberen waard is, zeker als je gek bent op sinaasappel!

Vruchtentaarten

Kun je niet kiezen tussen aardbei, sinaasappel of een andere fruitsoort? Dat hoeft ook niet. Bij Bakkerij Nollen hebben we verschillende vruchtentaarten en -gebakjes waar je een combinatie van het lekkerste fruit proeft. We hebben kleine zoete versnaperingen voor de lekkere trek of grote vruchtentaarten voor tijdens een zomerse verjaardag of andere gelegenheid.

Mojitocake

Frisse cakes

Wie aan de zomer denkt, denkt aan cocktails óf mocktails. Een van de populairste cocktails is toch wel de mojito. En dat weten onze bakkers ook. Zij creëerden daarom een heuse, smeuïge mojito cake met de o zo bekende smaken van limoen, rum en munt, afgewerkt met een mojitodip op basis van chocolade. Liever een luchtige, friszoete cake met de smaak van limoen én suikernibs? Ga dan voor onze populaire lemoncake. Zomerser kan het niet!

Limoncello

Een ander populair zomers drankje is limoncello. En wie zelf van bakken (of eten ;-)) houdt, weet dat deze smaak het áltijd goed doet in toetjes, cakes, gebakjes en taarten. Daarom maakten wij dit heerlijke limoncello yoghurt gebakje: een fris gebakje met een bodem van cake met daarop verschillende lagen van yoghurt met limoncello, pistache met witte chocolade en een fruitige limoen compote.

Macarons

Tot slot hebben we nog een kleine versnapering die áltijd goed van pas komt tijdens een zomerse dag. Want zelfs onze macarons zijn in zomerse sferen. Onze chocolatiers maken de macarons namelijk met vier frisse en fruitige smaken: limoen (groen), framboos (rood), bloedsinaasappel (oranje) en passievrucht (geel). Lekker fris en het ziet er nog eens gezellig uit!

Ben jij na het lezen van deze blog helemaal in de zomerse sferen? Bekijk online ons assortiment of kom langs in een van onze winkels om jouw favoriete zomertaartje, -gebakje of cake uit te zoeken.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×