Selecteer uw Nollen winkel

Heerlijke herfst

Het is herfst! Dat betekent dat de warme dekentjes uit de kast worden getrokken en je weer kan genieten van overheerlijke herfstproducten. Ook krijgen we weer spontaan zin in een lange boswandeling. Met een sjaal om en wandelschoenen aan kunnen we al drentelend door de herfstbladeren weer genieten van de prachtige herfstkleuren om ons heen.

Zet de haard maar aan!

Natuurlijk heeft de herfst ook veel regenachtige dagen en is het een stuk kouder buiten. Dat betekent dat we weer meer tijd in huis doorbrengen. Dus wanneer je lekker warm ingepakt voor de kachel zit met je warme chocolademelk, hoort daar iets lekkers bij. Maar wat zijn nou de lekkerste herfstsmaken? En welke herfstproducten horen hier dan bij?

Herfstsmaken

In de herfst groeit de behoefte aan kruidig banket. Spicy kruiden zoals kaneel, gember en nootmuskaat zie je dan ook vaak terugkomen in herfstrecepten. Meestal in combinatie met fruitsoorten, zoals appel. Probeer eens ons appelkaneel gebakje om deze geweldige smaakcombinatie te ontdekken!

Wist je dat?

Spicy herfstkruiden zijn niet alleen lekker, maar ook ontzettend goed voor je gezondheid. Kaneel heeft bijvoorbeeld een ontstekingsremmende werking en dat kunnen we wel gebruiken in de herfst!

Hot, hot, hot

Kruidige gebakjes zijn heerlijk in de herfst, maar ook de warme drankjes mogen niet ontbreken. Doordat het buiten steeds kouder wordt, kunnen we weer steeds vaker onze koude handen opwarmen met een heerlijke kop koffie, thee of chocolademelk. Van chocolade kunnen we sowieso nooit genoeg krijgen en met een overheerlijke truffel kom je de herfst zeker door. En wat dacht je van een kop erwtensoep met een verse plak roggebrood

Proef de herfst!

Naast de truffels en het appelkaneel gebakje, zijn er heel veel meer lekkernijen die maar al te goed passen bij de herfst. Bekijk hieronder welke versnaperingen wij aanraden om van te snoepen tijdens de herfstdagen.

Heerlijke herfstsmaken

Herfstbrood

Onze bakkers maakten speciaal voor de herfst een herfstbrood. Dit brood is gevuld met rozijnen en cashewnoten en heeft een heerlijke mokkasmaak. Échte herfstsmaken!

Herfstborrel

Niet alleen zoete lekkernijen zijn heerlijk tijdens een regenachtige herfstdag, je kunt ook een gezellige herfstborrel organiseren. Maak je borrelplank met kaas, worst, olijven en nootjes helemaal af met een lekker vers brood. Serveer er bijvoorbeeld een heerlijk olijfbrood of een van onze andere verse stokbroden bij.

Kom langs!

Wil je meer weten over de herfstsmaken bij Bakkerij Nollen? Kom gerust eens langs in een van onze winkels om het assortiment te bekijken.

Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×