Selecteer uw Nollen winkel

Maak kennis met CHOC! MOODS

Bakkerij Nollen introduceert een geheel nieuwe chocoladelijn: CHOC!. Trendy chocolade met heerlijke en verrassende smaken. In november 2020 lanceren wij  de kleurrijke CHOC! MOODS. Met de MOODS zorgen wij er voor dat er voor elke gelegenheid een passende bonbon is. Lees in deze blog alles over de verschillende soorten CHOC! MOODS.

Je bent wat je eet

In welke stemming ben jij vandaag? Ben je toe aan een oppepper? Dan kunnen onze MOODS je daar wellicht bij helpen. Eten is een enorm belangrijke factor voor onze gemoedstoestand. Het beïnvloedt hoe we ons voelen. Onze CHOC! MOODS hebben elk een eigen kleur en vulling op basis van ingrediënten die je humeur een boost geven. Zo draagt de paarsgekleurde Berry Creative met bosvruchten en flavonoïden bij aan je creativiteit en productiviteit. En zorgt de geelgekleurde Brighten your Day met frisse citroen en vitamine C voor een vrolijk humeur. Lees hieronder over alle soorten!

Berry Creative

Heb je al de hele dag in je hoofd om te sporten of kun jij je er niet toe zetten om met school of je werk aan de slag te gaan? Probeer dan deze heerlijke bonbon gemaakt van donkere chocolade met bosvruchten. Deze lekkernij zit vol met flavonoïden die je productiviteit en creativiteit verhogen!

Blueberry Zen

Ben je juist toe aan een ontspanmoment? Ga dan voor een heerlijke Blueberry Zen. Dit chocolaatje gemaakt van melkchocolade bevat amandelpraliné en blauwe bessen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je stress verlaagt en laten je even helemaal zen voelen.

Healthy Green Booster

Als je een oppepper nodig hebt, dan is de Healthy Green Booster een goede keuze. De bonbon met witte chocolade en heerlijke, krokante pistache-vulling zorgt voor een energieke & healthy boost.

Brighten your Day

Door de frisse citroenvulling heeft dit stukje chocolade een heerlijk fris tintje. De verfijnde donkere chocolade met meringue brengt de pure smaak van chocola sterk naar boven. De citroenvulling beschikt over de nodige vitamine C die bijdraagt aan een vrolijk humeur!

Smaken MOODS
Totaal

Energy Shot

Het is algemeen bekend dat koffie je een enorme boost kan geven! De cafeïne in de koffie houdt je wakker en scherp. Deze heerlijke donkere chocolade met koffie en Italiaanse Amaretti-koekjes geeft je dan ook een extra energie!

Love Potion

Ben jij een echte fruitliefhebber en wil je het liefst de hele dag door aardbeien snoepen? Of wil je je geliefde eens verrassen met een lekkernij? Dan is de Love Potion erg geschikt! Deze heerlijke melkchocolade met frisse aardbeien bevordert een romantische stemming.

Over de chocolade

Bij al onze MOODS werken wij alleen met 100% duurzame Callebaut© chocolade. Met jouw aankoop steun je de cacaoboeren in West-Afrika. Geeft dit je niet een nóg beter gevoel?

Ruby Passion

Deze fruitige Rubychocolade met romige witte vullingen en rood fruit helpt je om het vuur in je aan te wakkeren als je je wat sloom voelt. Geniet van de chocolade en ga erop uit!

Hungry Nutty

De Hungry Nutty zorgt voor een echt genietmomentje. De combinatie van melkchocolade met hazelnootpraliné levert een heerlijke smaak op, waardoor je even een gelukzalig gevoel beleeft!

Cadeautje!

Deze MOODS zijn voor jouzelf natuurlijk erg lekker en nuttig, maar ze zijn ook erg geschikt om ze iemand cadeau te geven. Gewoon als aardigheidje of voor iemand die echt een oppepper kan gebruiken! De CHOC! MOODS zijn gemakkelijk via onze website te bestellen. Uiteraard kun je ook langskomen in een van onze bakkerijen! Heb je vragen over de chocolaatjes of het bestelproces? Neem dan contact met ons op!

Dit bericht delen via:
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×