Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Borculo

In onze winkel in Borculo kun je zes dagen per week genieten van de vertrouwde en herkenbare smaak van pure ambacht. Recht tegenover de winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze (banket)bakkers uit de centrale bakkerij zorgen er iedere dag voor dat u onbezorgd kunt genieten van de lekkerste broden en banketproducten, die stuk voor stuk op ambachtelijke wijze bereid zijn.

Ambachtelijke bakker in Borculo

Bakkerij Nollen is al sinds de opening van de eerste winkel in 1921 een bakker die op ambachtelijke wijze haar producten bereidt. Voor het maken van onze producten gebruiken we pure grondstoffen, die heerlijke smaken creëeren. Voordat wij onze broden bakken, geven we ze ruim de tijd om te kunnen rijzen. Dit proces zorgt ervoor dat de smaak van het brood zich optimaal kan ontwikkelen, zodat jij kunt genieten van het lekkerste brood.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Veemarkt 9b
  7271 AH, Borculo
  0545 - 760 003
  borculo@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.00 - 16.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Bakker Borculo met centrale (banket)bakkerij

  Ons brood en banket wordt centraal klaargemaakt in onze bakkerij en banketbakkerij. De bakkers die hier werken, maken het brood en banket iedere dag met veel passie klaar. In de vroege ochtend worden alle verse producten naar de winkel in Borculo gebracht. Zo zorgen we ervoor dat jij iedere dag kunt genieten van de lekkerste verse producten.

  Online brood bestellen bij de bakker

  Wil jij er zeker van zijn dat jouw brood en andere producten nog beschikbaar zijn als je bij onze bakker in Borculo langs komt? Geef jouw broodbestelling dan alvast online door. Je kunt zelf kiezen op welke dag en welk dagdeel je jouw bestelling wil ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat onze verse producten op het gewenste moment voor jou klaarliggen. Wil je liever niet online bestellen, maar in de winkel kijken wat voor lekkernijen wij in ons assortiment hebben? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Kom tijdens openingstijden langs in onze bakkerij in Borculo.

  De lekkerste taarten en gebakjes

  Naast broden kun je ook terecht voor de lekkerste taarten en gebakjes bij Bakkerij Nollen in Borculo. Wij hebben een ruim assortiment met gebakjes, taarten en vlaaien. Van appeltaarten, slagroomtaarten, fototaarten tot aan Petit fours gebakjes. Net als onze broden worden onze taarten op ambachtelijke wijze bereid met pure ingrediënten zodat jij de smaak van pure ambacht kan proeven. Binnen het assortiment taarten vind je moderne taartrecepten tot recepten die al generaties lang binnen de bakkersfamilie worden doorgegeven.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×