Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Borne

Bakkerij Nollen is te vinden op verschillende plekken in Twente, de Achterhoek en Salland. Je kunt bij onze vestiging in Borne zeven dagen per week terecht voor vers brood en banket.

Iedere dag vers bereid

De smaak van pure ambacht, dat is waar Bakkerij Nollen om bekend staat. Al onze producten worden op een ambachtelijke wijze vers bereid. Wij bezuinigen of leveren nooit in op onze ambachtelijke bereidingswijze. Onze broden krijgen ruim de tijd om te rijzen voor de beste smaakontwikkeling en worden bereid met verse en pure ingrediënten.

Voordat de broden, taarten, vlaaien of gebakjes in onze bakkerijen in Borne terechtkomen worden ze bereid in onze centrale bakkerij in Hengevelde. ‘s Ochtends vroeg brengen wij alles naar de bakkerijen zodat jij iedere dag zeker bent van verse producten met de smaak van pure ambacht!

 

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Aanslagsweg 16
  7622 LD
  0742-661427
  borne@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 07.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 07.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 07.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 07.00 - 16.00 uur
  • Zondag 08.00 - 11.00 uur

  De lekkerste taarten, vlaaien en gebakjes

  Heb je iets te vieren, wil je iemand bedanken of feliciteren? Dan is taart of gebak altijd een goed idee! Bij Bakkerij Nollen in Borne hebben we een uitgebreid assortiment taarten, vlaaien en gebak. Onze banketbakkers maken de lekkerste creaties. Van appeltaarten en slagroomtaarten tot aan heerlijke mokka schuimtaarten.

  Wil je een persoonlijke boodschap op de taart zetten? Dan zijn onze fototaarten wat voor jou! Je stuurt ons jouw foto toe en wij zorgen ervoor dat deze op de taart komt. Je kunt onze ambachtelijke taarten, vlaaien en gebakjes gemakkelijk online bestellen in onze webshop of kom langs in onze bakkerij in Borne.

  Ook online brood, taart, gebak en chocolade bestellen!

  Je kunt onze broden, taarten, gebakjes en/of chocolade ophalen in de winkel. Als je zeker van wil zijn dat jouw favoriete brood, gebak of koeken aanwezig zijn kun je van tevoren online bestellen. Je doet je bestelling via de website, geeft aan in welke vestiging je de producten op wil halen en wij leggen het voor je klaar. Online bestellen voor zondag is helaas niet mogelijk. Gebaksbestellingen kunnen voor zondag tot uiterlijk zaterdag 11.00 uur in de winkel besteld worden.

  Je kunt onze broden, taarten, gebakjes en/of chocolade ook thuis laten bezorgen. Wij bieden gratis verzending vanaf € 50,00 en bestel je voor 17:30 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis! Bestel vandaag nog online of kom langs in onze bakkerij in Borne.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×