Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Deventer Vijfhoek

Op zoek naar een ambachtelijke bakker in Deventer? Kom dan langs bij Bakkerij Nollen in Winkelcentrum De Vijfhoek in Deventer. In onze bakkerij vind je de ambachtelijk bereid brood en banket. Onze bereiden onze brood- en banketbakkers bereiden elke dag vers het brood, banket- en desemspecialiteiten.

Ambachtelijk bereide broden, taarten, gebakjes en meer

Je kunt bij Bakker Nollen in Deventer Vijfhoek terecht voor een groot aanbod ambachtelijk bakkersproducten. Van een wit brood of volkoren brood tot natuurlijke broden en desem broden. We hebben ook speciale broden zoals appelbrood, olijvenbrood, gemberbrood tot koolhydraat arm brood.

Ook voor lekkernijen, zoals taarten en gebak, zit je goed bij Bakkerij Nollen in Deventer Vijfhoek. Onze ambachtelijke taarten doen het altijd goed als er iets te vieren is. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze monchoutaart, mokkataart of slagroomtaart? Je kunt daarnaast ook kiezen uit diverse hartige en zoete snacks, koek, cake en chocolade. Heb jij je keuze al gemaakt?

Mogelijkheid tot gratis parkeren

Bij Winkelcentrum De Vijfhoek in Deventer heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Andriessenplein 32
  7425 GZ
  0570 - 51 44 22
  vijfhoek@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 08:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 08:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 08:00 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten

  Ambachtelijke bakker in Deventer Vijfhoek

  Bakkerij Nollen is al jarenlang actief als ambachtelijke bakker. In 1921 openden wij onze eerste winkel waar alle producten op ambachtelijke wijze worden bereidt. Wij hechten nog steeds waarde aan dezelfde traditionele waarden die we 100 jaar geleden ook hadden. Al onze ambachtelijke producten worden gemaakt volgens de 3 T-formule uit de bakkerswereld: tijd, temperatuur en toewijding. Wij voegen hier nog een eigen letter aan toe: de G van grondstoffen. Door ervoor te zorgen dat alle letters perfect voor elkaar zijn, maken wij de lekkerste ambachtelijke producten.

  Online brood bestellen bij de ambachtelijke bakker van Deventer

  Wil je er zeker van zijn dat jouw lievelingsproducten nog aanwezig zijn bij onze winkel in Deventer Vijfhoek? Bestel dan jouw brood, taart, gebak of één van onze andere ambachtelijke producten alvast online! Onze ambachtelijke bakkers gaan dan voor jou aan de slag en a;s team zorgen we er dan voor dat wij jouw bestelling klaar hebben liggen in onze bakkerij in Deventer Vijfhoek.

  Heerlijke taarten, gebakjes en vlaaien

  Wil jij graag een heerlijke taart voor jouw verjaardag of heb je iets anders te vieren? Kijk dan eens naar ons assortiment taarten, gebakjes en vlaaien. Want naast het ruime assortiment broden, kun je bij Bakkerij Nollen in Deventer ook terecht voor taarten, gebak en vlaaien. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een taart, gebakje of vlaai die aansluit.

  Onze ambachtelijke banketbakkers bakken de lekkerste gebakjes, taarten en vlaaien van de omgeving Deventer. Van appeltaarten, slagroomtaarten en mokkataarten tot gepersonaliseerde fototaarten. Kom langs in één van onze bakkerij in Deventer Vijfhoek of bestel gemakkelijk online via onze webshop.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×