Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Deventer Colmschate

Onze winkel op de Flora in winkelcentrum Deventer Colmschate heeft een industriële uitstraling. Het brood en banket wordt stuk voor stuk op ambachtelijke wijze bereid in onze centrale bakkerij en centrale banketbakkerij, beide gevestigd in Hengevelde. De broden worden ’s ochtends vroeg bij de winkel in Deventer geleverd, zodat je onbezorgd kunt genieten van de smaak van pure ambacht.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Flora 36
  7422 LL
  0570 - 23 47 17
  colmschate@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.30 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Bakker in Deventer met pure ingrediënten

  Onze bakkerij in Deventer heeft een industriële uitstraling, maar de authentieke smaak van pure ambacht is overal terug te vinden. Deze bekende smaak werd bijna 100 jaar geleden al geïntroduceerd, toen Theo en Johanna Nollen de eerste bakkerij openden in 1921. Onze producten krijgen die heerlijke smaak van pure ambacht, doordat wij alle producten in onze bakkerij met veel liefde en aandacht bereiden. Voor het bereiden van de producten gebruiken wij enkel de beste, pure ingrediënten. Dit zorgt voor een heerlijke smaaksensatie in al onze brood- en banketproducten.

  Bakker in Hanzestad Deventer

  Deventer is de ‘Hanzestad aan de IJssel’. Er is altijd wel iets te doen, van diverse evenementen tot vele historische bezienswaardigheden. Ben je toe aan een rustpauze of wil je je bezoek aan de stad afsluiten met een echte lekkernij? Bij Bakkerij Nollen ben je aan het juiste adres de lekkerste ambachtelijke producten, van brood tot banket en chocolade.

  Heerlijke taarten en gebakjes

  Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar taart en/of gebak? Onze banketbakkers maken ambachtelijke taarten en gebakjes in allerlei soorten, smaken en formaten. In onze bakkerij in Deventer kun je de lekkerste taarten vinden en bestellen. Van appeltaarten, slagroomtaarten en schuimtaarten tot aan de lekkerste vlaaien.

  Neem bijvoorbeeld onze vruchtentaarten. Al bij het maken van de bodem wordt er gewerkt aan de ambachtelijkheid waarna we met veel zorg worden de verse vruchten selecteren en verwerken op de taart.

  Wil je een gepersonaliseerd bericht op de taart hebben? Dan zijn onze fototaarten wat voor jou. Je stuurt je foto naar ons toe en wij zorgen dat deze op de taart komt. Bestel gemakkelijk via onze webshop of kom langs in onze bakkerij in Deventer en haal die overheerlijke taart in huis!

  Ambachtelijke bereidingswijze

  In onze bakkerij in Deventer kun je zes dagen per week terecht voor heerlijke ambachtelijke producten. Het brood en banket wordt iedere nacht op ambachtelijke wijze klaargemaakt door onze ervaren bakkers. Dit doen zij in de centrale (banket)bakkerij. In de vroege ochtend wordt het kraakverse brood en overheerlijke banket naar de bakker in Deventer Comschate gebracht. Zo kun jij iedere dag genieten van pure smaak van onze verse producten.

  Online brood bestellen bij de ambachtelijke bakker in Deventer

  Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete brood, taart of snack nog aanwezig is als je bij de winkel in Deventer bent? Bestel dan alvast online! Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling klaarligt in de winkel in Deventer. Vind je het fijner om rustig in de winkel rond te kunnen kijken voordat je kiest waar je zin in hebt? Ook dat kan! Kom dan langs bij onze bakker in Deventer.

   

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×