Bakkerij Nollen Enschede Van Heekplein - open tot 17:30
Enschede Van Heekplein
Bakkerij Nollen Enschede Van Heekplein (Wijzig mijn vestiging)
 • Dinsdag 09:00 - 17:30
 • Woensdag 09:00 - 17:30
 • Donderdag 09:00 - 17:30
 • Vrijdag 08:00 - 17:30
 • Zaterdag 08:00 - 17:00

Bakkerij Nollen Enschede Van Heekplein

Bakkerij Nollen is te vinden op verschillende locaties in Enschede waaronder het Van Heekplein in Enschede. Je kunt bij onze vestiging aan Enschede Van Heekplein zes dagen per week terecht voor vers brood en banket. Je kunt jouw bezoek aan de bakkerij goed combineren met een bezoek aan de supermarkt of andere winkels door de gunstige ligging van de bakkerij.

Iedere dag vers bereid

De smaak van pure ambacht, dat is waar Bakkerij Nollen om bekend staat. Al onze producten worden op een ambachtelijke wijze vers bereid. Wij bezuinigen of leveren nooit in op onze ambachtelijke bereidingswijze. Onze broden krijgen ruim de tijd om te rijzen voor de beste smaakontwikkeling en worden bereid met verse en pure ingrediënten.

Voordat de broden, taarten, vlaaien of gebakjes in onze bakkerijen in Enschede terechtkomen worden ze bereid in onze centrale bakkerij in Hengevelde. ‘s Ochtends vroeg brengen wij alles naar de bakkerijen zodat jij iedere dag zeker bent van verse producten met de smaak van pure ambacht!

 

Contactformulier


Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

Contactgegevens

H.J. van Heekplein 34
7511 HM Enschede
053-4345388
vanheekplein@bakkerijnollen.nl

Openingstijden

 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
 • Woensdag 09.00 - 17.30 uur
 • Donderdag 09.00 - 17.30 uur
 • Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
 • Zaterdag 08.00 - 17.00 uur
 • Zondag Gesloten

De lekkerste taarten, vlaaien en gebakjes

Heb je iets te vieren, wil je iemand bedanken of feliciteren? Dan is taart of gebak altijd een goed idee! Bij Bakkerij Nollen aan het Van Heekplein in Enschede hebben we een uitgebreid assortiment taarten, vlaaien en gebak. Onze banketbakkers maken de lekkerste creaties. Van appeltaarten en slagroomtaarten tot aan heerlijke mokka schuimtaarten.

Wil je een persoonlijke boodschap op de taart zetten? Dan zijn onze fototaarten wat voor jou! Je stuurt ons jouw foto toe en wij zorgen ervoor dat deze op de taart komt. Je kunt onze ambachtelijke taarten, vlaaien en gebakjes gemakkelijk online bestellen in onze webshop of kom langs in onze bakkerij in Enschede aan het Van Heekplein.

Ook online brood, taart, gebak en chocolade bestellen!

Je kunt onze broden, taarten, gebakjes en/of chocolade ophalen in de winkel. Als je zeker van wil zijn dat jouw favoriete brood, gebak of koeken aanwezig zijn kun je van tevoren online bestellen. Je doet je bestelling via de website, geeft aan in welke vestiging je de producten op wil halen en wij leggen het voor je klaar.

Je kunt onze broden, taarten, gebakjes en/of chocolade ook thuis laten bezorgen. Wij bieden gratis verzending vanaf € 25,00 en bestel je voor 17:30 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis! Bestel vandaag nog online of kom langs in onze bakkerij in Enschede aan het Van Heekplein!

Bekijk ook onze andere winkels

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×