Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Enschede Korte Hengelosestraat

Bij Bakkerij Nollen aan de Korte Hengelosestraat 20 kun je zes dagen per week terecht voor ambachtelijk bereid brood en banket. De Bakkerij bevindt zich vlakbij het station Enschede.  Je kunt je een bezoek aan onze bakkerij daarom erg goed combineren met het winkelen bij een kledingwinkel, drogisterij, supermarkt of een andere winkel in het centrum van Enschede.

In onze bakkerij aan de Korte Hengelosestraat 20 in Enschede vind je je heerlijk ambachtelijke broden en banketproducten die worden gebakken in onze centrale bakkerij in Hengevelde, waar wij onze producten op ambachtelijke wijze bereiden. Ochtends vroeg brengen wij het versgebakken brood en banket langs zodat jij kunt genieten van vers brood en vers banket.

Contactformulier


Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

Contactgegevens

Korte Hengelosestraat 20
7511JB Enschede
053-4324664
kortehengelosestraat@bakkerijnollen.nl

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09.00 - 15.30 uur
  • Woensdag 10.00 - 15.30 uur
  • Donderdag 10.00 - 15.30 uur
  • Vrijdag 09.00 - 15.30 uur
  • Zaterdag 08.00 - 15.30 uur
  • Zondag Gesloten

Gemakkelijk online te bestellen

Als je zeker wil zijn dat jouw favoriete brood en andere producten beschikbaar zijn als je langskomt in onze winkel in Enschede, bestel dan online. Je kunt zelf kiezen op welke dag en op welk tijdstip je jouw bestelling op wilt komen halen aan de Korte Hengelosestraat. Wij zorgen er dan voor dat het vers bereide brood en/of banket voor je klaarligt.

Wil je jouw broden, taarten of gebak graag thuisbezorgd? Geen enkel probleem, wij bezorgen ook! Bestel gemakkelijk jouw brood, taart, gebak en/of chocolade online! Je hebt al gratis verzending vanaf € 25,-.

De lekkerste taarten en gebakjes

Heb jij iets te vieren of wil je trakteren? Bij Bakkerij Nollen vind je de lekkerste taarten en gebakjes. Bij onze vestiging in Enschede aan de Korte Hengelosestraat kun je eenvoudig gebak en taart ophalen, maar als je zeker wil zijn dat jouw favoriete taart of gebak aanwezig is kun je het beste van tevoren bestellen. Wij hebben heerlijk ambachtelijk bereide appeltaarten, slagroomtaarten, fototaarten en Petit Fours gebakjes. Net als onze broden worden onze taarten op ambachtelijke wijze bereid met pure ingrediënten, zodat jij de smaak van pure ambacht kan proeven!

Bekijk ook onze andere winkels

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×