Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Enschede Miro Center

Bij bakker Nollen in het deels overdekte Enschede Miro Center kun je zes dagen per week terecht voor ambachtelijk bereid brood en banket. In het Miro Center vind je, naast onze ambachtelijke bakkerij, nog veel meer winkels. Je kunt je bezoek aan onze winkel dus uitstekend combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld de (XL) supermarkt, een drogisterij of een kledingwinkel.

De verse broden en banketproducten worden gebakken in onze centrale bakkerij in Hengevelde en worden in alle vroegte naar de winkel gebracht, zodat je onbezorgd kunt genieten van versgebakken brood en banket.

Belegde broodjes bij de bakker in Enschede Miro Center

Bij onze bakker in het Miro Centerkun je de lekkerste belegde broodjes in Enschede en snacks halen. Voor het maken van de belegde broodjes gebruiken we natuurlijk onze eigen desem broodjes. Deze worden belegd met de lekkerste ingrediënten, zodat je kunt genieten van een heerlijke smaakexplosie. Je kunt de belegde broodjes afhalen in de winkel, maar ook online bestellen en thuis of op je werk laten bezorgen. Bekijk ons assortiment belegde broodjes online en bestel direct!

Belegde broodjes bezorgen in Enschede

Woon je in Enschede of Hengelo? Dan is het ook mogelijk om je belegde broodjes online te bestellen en thuis of op het werk te laten bezorgen. Als je belegde broodjes wilt bestellen voor dezelfde dag, bestel dan voor 09:30 uur en ze staan op tijd voor je klaar!

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Noord Esmarkerrondweg 421-6
  7533 BL, Enschede
  053 - 206 80 21
  enschede-miro@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.00 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Ambachtelijke bakker in Enschede

  Alle verse producten worden ’s nachts klaargemaakt in de centrale bakkerij en centrale banketbakkerij. Hiervoor maken we gebruik van de beste, pure ingrediënten. Zo maken we de lekkerste ambachtelijke producten, van brood tot snacks en van taart tot chocolade. Wij bereiden al onze producten al sinds de opening in 1921 op ambachtelijke wijze. Het bakken wordt binnen onze bakkersfamilie al 3 generaties doorgegeven. Inmiddels is ook de 4e generatie werkzaam in de bakkerij!

  Online brood bestellen bij de ambachtelijke bakker

  Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete brood, taart of snack nog aanwezig is als je bij onze bakker in het Miro Center in Enschede bent? Geef jouw bestelling dan alvast online door! Dan zorgen wij ervoor dat deze op het gewenste moment klaarligt in de winkel. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij onze winkel. Daar kun je rustig rondkijken voordat je kiest in welke lekkernij jij zin hebt. Onze winkelmedewerkers helpen je graag met al je vragen.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×