Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Enschede Stadsveld

Bakker Nollen is gevestigd het hart van Enschede Stadsveld. Het is één van onze vijf winkels in Enschede. Je kunt hier zes dagen per week terecht voor verse broden die op ambachtelijke wijze in onze centrale bakkerij in Hengevelde worden gebakken. De broden worden in de vroege ochtend naar de winkel gebracht, zodat je onbezorgd kunt genieten van versgebakken brood.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Wethouder Nijhuisstraat 235
  7545 NH, Enschede
  053 - 76 00 105
  stadsveld@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.00 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Ambachtelijke bakkerij Enschede Stadsveld

  Het maken van ambachtelijk brood en banket zit de familie Nollen letterlijk in de genen. De passie voor het bakkersvak wordt binnen de bakkersfamilie namelijk al drie generaties doorgeven. Ook de vierde generatie is inmiddels werkzaam in de bakkerij. De herkenbare smaak van pure ambacht ontstond al in 1921, toen de deuren van de eerste bakkerij geopend werden. Vandaag de dag worden alle producten nog steeds bereid met pure ingrediënten, die zorgen voor een heerlijke smaaksensatie.

  Centrale bakkerij met verse producten

  Het brood en banket voor al onze winkels wordt centraal gebakken in de centrale bakkerij en centrale banketbakkerij. Hier werken professionele bakkers die veel ervaring hebben in het maken van het lekkerste ambachtelijk brood en banket. ’s Ochtends vroeg worden alle producten naar onze winkel in Enschede Stadsveld gebracht. Op die manier kun jij iedere dag genieten van ons verse brood en banket.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×