Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Enter

In het hart van Enter, aan de Dorpsstraat 130, vind je Bakkerij Nollen Enter. In deze winkel kun je zes dagen per week terecht voor de pure smaak van onze ambachtelijke producten. Want ondanks het moderne interieur van deze winkel, is ook hier de authentieke smaak van pure ambacht overal terug te vinden.

Contactformulier


Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

Contactgegevens

Dorpsstraat 130
7468 CR, Enter
0547 - 38 14 18
enter@bakkerijnollen.nl

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 7.30 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

Pure ambacht bij de bakkerij in Enter

De smaak van pure ambacht, dat is waar Bakkerij Nollen bekend om staat. Op onze ambachtelijke bereidingswijze zal nooit worden ingeleverd of bezuinigd. De bakker in Enter ziet er modern uit, maar de traditionele waarden van oma en opa Nollen zie je terug in de kleinste dingen. Onze broden krijgen ruim de tijd om te reizen voor de beste smaakontwikkeling. Verder wordt ons verse brood en banket gemaakt van de beste pure ingrediënten.

Dagelijks verse producten uit centrale (banket)bakkerij

Onze verse producten worden iedere nacht klaargemaakt in de centrale (banket)bakkerij. Er wordt door onze ervaren bakkers met veel liefde gewerkt aan de beste en lekkerste producten. Van brood tot snacks en van taart tot chocolade; niets is voor ons te gek. Sinds de oprichting van de eerste bakkerij in 1921 bereiden wij onze producten op ambachtelijke wijze. Alle producten worden ’s ochtends naar jouw bakker in Enter gebracht, zodat je elke dag kunt genieten van verse producten.

Vlaaien, taarten en gebakjes van de ambachtelijke bakker

Heb je iets te vieren wil je trakteren met taart, vlaai of gebak? Onze banketbakkers maken de lekkerste ambachtelijke taarten en gebakjes. Wij hebben appeltaarten, slagroomtaarten, chocolade taarten en nog veel meer.

Wil je een taart personaliseren en je eigen bericht op de taart hebben? Dan zijn onze fototaarten wat voor jou. Hoe werkt het? Je stuurt je foto naar ons toe en wij zorgen dat deze op de taart terecht komt. Je stuurt je foto naar ons toe en wij zorgen dat deze op de taart komt. Bestel gemakkelijk via onze webshop of kom langs in onze bakkerij in Enter en haal een overheerlijke taart in huis!

Belegde broodjes in Enter

Je kunt bij ons ook terecht voor de lekkerste belegde broodjes van Enter. Je kunt de belegde broodjes online bestellen en afhalen in de winkel, maar je kunt natuurlijk ook even langskomen in de winkel. Bekijk ons assortiment belegde broodjes alvast online en bestel direct!

Bestel je brood en banket alvast online

Bekijk op onze website ons assortiment en geef je bestelling alvast online door. Je kunt dan aangeven wanneer je je bestelling wil komen ophalen bij jouw bakker in Enter. Zo loop je jouw lievelingsproduct nooit mis! Onze deuren staan voor je open.

Bekijk ook onze andere winkels

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×