Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Hengelo

Op steenworp afstand vanaf het centraal station in Hengelo, aan het Dikkersplein, vind je de Bakkerij Nollen winkel in Hengelo. In deze winkel met moderne uitstraling heb je vrij zicht op de banket- en broodafdeling. Hier bereiden onze brood- en banketbakkers iedere dag verse banket- en desemspecialiteiten.

Lunchroom in Hengelo
Onze winkel in Hengelo heeft een lunchroom. Hier kun je onbezorgd genieten van de lekkerste belegde broodjes in Hengelo. Onze belegde broodjes zijn krakend vers en hebben een verrassend zachte binnenkant. Ze zijn belegd met de beste ingrediënten, die zorgen voor een heerlijke smaakexplosie. In de lunchroom in Hengelo kun je, naast belegde broodjes, ook genieten van een verschillende soorten koffie of thee, een high tea of van een lekker gebakje.

Belegde broodjes bezorgen in Hengelo
Bij Bakkerij Nollen in Hengelo kun je ook terecht voor belegde broodjes. De bakker maakt deze broodjes van het lekkerste desembrood en belegt ze met de beste ingrediënten. Je kunt ze rustig opeten in onze lunchroom, maar je kunt er ook voor kiezen om je belegde broodjes on-the-go mee te nemen. Een andere optie is om de belegde broodjes thuis of op het werk in Hengelo te laten bezorgen. Dit kun je doen door je bestelling online door te geven. Bekijk ons assortiment belegde broodjes en bestel ze direct online!

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Dikkersplein 5
  7553 CZ, Hengelo
  074 - 250 92 33
  hengelo@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8:00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8:00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8:00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8:00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8:00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8:00 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Brood- en banketafdeling

  Uniek aan de bakker in Hengelo, is dat deze over een eigen brood- en banketafdeling beschikt. Onze (banket)bakkers bereiden hier dagelijks de lekkerste verse banket- en desemspecialiteiten. De meeste van onze (banket)bakkers werkt in de centrale (banket)bakkerij. Hier bereiden zij iedere nacht op ambachtelijke wijze de lekkerste producten, die in de vroege ochtend naar onze winkels gebracht worden. Zo kun jij iedere dag genieten van kraakverse broden en overheerlijk banket.

  Taarten en gebak bij Bakkerij Nollen in Hengelo

  Bakkerij Nollen is dé banketbakker in Hengelo met heerlijke gebakjes en taarten in het assortiment. Perfect als je iets te vieren hebt zoals je verjaardag. Wij hebben vele verschillende soorten taarten en gebak. Zo hebben wij onder andere slagroomtaarten, appeltaarten, vlaaien en nog veel meer.

  Neem bijvoorbeeld onze fototaarten. Deze heerlijke taarten kunnen speciaal voor je worden gemaakt op bestelling door een van onze gediplomeerde banketbakkers. Het enige wat wij van je nodig hebben is een mooie foto die wij kunnen verwerken op jouw gepersonaliseerde taart.

  De fototaarten zijn te bestellen voor maximaal 24 personen en zijn te krijgen in de smaken mokka en slagroom. Heb je nu al zin in een heerlijke taart of ga je toch voor het gebak van onze ambachtelijke banketbakker uit Hengelo? Ga gelijk naar onze webshop of onze bakkerij in Hengelo en bestel vandaag nog lekkere taart of een doos vol overheerlijke gebakjes!

  Ambachtelijke bakker in Hengelo

  Het bakken van ambachtelijke broden en het maken van ambachtelijk banket zit in de genen van de familie Nollen. Het bakkersvak wordt al drie generaties van vader op zoon doorgegeven binnen de bakkersfamilie. Ook de vierde generatie is al werkzaam in de bakkerij. Inmiddels bestaat Bakkerij Nollen dan ook al bijna 100 jaar! De traditionele waarden van opa en oma Nollen zijn gelukkig nog altijd terug te vinden in alle winkels en de bakkerijen. De producten worden nog steeds gemaakt van pure ingrediënten en worden stuk voor stuk op ambachtelijke wijze bereid.

  Online brood bestellen bij de ambachtelijke bakker

  Wil je er zeker van zijn dat jouw lievelingsproducten nog aanwezig zijn als je bij onze winkel in Hengelo bent? Bestel dan alvast online bij de ambachtelijke bakker! Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling klaarligt in de winkel in Hengelo wanneer het jou uitkomt.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×