Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Lochem

Onze bakkerij in Lochem bevindt zich aan de rand van het stadscentrum. Onze bakkers zorgen ervoor dat u zes dagen per week onbezorgd kunt genieten van de smaak van pure ambacht. Zij brengen de verse ambachtelijke broden iedere ochtend naar de winkel vanuit de centrale bakkerij in Hengevelde. Zo bent u ervan verzekerd dat u elke dag kunt genieten van verse brood en banketproducten, die stuk voor stuk op ambachtelijke wijze bereid zijn.

Contactformulier


Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

Contactgegevens

Walderstraat 36
7241 BL, Lochem
0573 - 25 18 91
lochem@bakkerijnollen.nl

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.00 - 16.00 uur
  • Zondag Gesloten

Bakker in Lochem die werkt met pure ingrediënten

Bakkerij Nollen is in 1921 opgericht door Theo en Johanna Nollen als ambachtelijke bakker. Deze authentieke en heerlijke smaak proef je nog altijd. Onze producten worden met veel liefde gemaakt. Hiervoor gebruiken we enkel en alleen de beste grondstoffen. We geven onze broden ruim de tijd om te kunnen rijzen voordat ze gebakken worden. Ook ons banket wordt iedere dag met veel liefde bereidt. Zo geniet jij elke dag van het lekkerste brood en banket.

Iedere dag verse broden bij dé bakker in Lochem

In onze centrale bakkerij wordt dagelijks met veel passie gewerkt aan de beste producten. De professionele bakkers doen iedere nacht weer hun best om de lekkerste broden en ambachtelijk banket te maken. ’s Ochtends vroeg worden de verse producten naar de bakkerij in Lochem gebracht. Zo geniet jij dus altijd van de lekkerste verse broden.

Belegde broodjes in Lochem

Je kunt bij ons ook terecht voor de lekkerste belegde broodjes van Lochem. Je kunt de belegde broodjes online bestellen en afhalen in de winkel, maar je kunt natuurlijk ook even langskomen in de winkel. Bekijk ons assortiment belegde broodjes alvast online en bestel direct!

Online brood bestellen bij bakkerij Nollen

Herkenbaar? Je had zo’n zin in een speciaal broodje. Wanneer je aan het einde van de dag bij de winkel komt, is het nét op. Heel jammer, maar dit kun je voorkomen! Bestel je ambachtelijke brood en banket alvast online. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaar ligt bij onze bakker in Lochem. Je kunt online zelf de dag en het dagdeel kiezen waarop je jouw bestelling opt wilt komen ophalen. Wel zo handig toch? Ook kun je natuurlijk altijd vrijblijvend een bezoekje brengen aan de bakker in Lochem om ons assortiment te bekijken. Tot snel!

Bekijk ook onze andere winkels

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×