Selecteer uw Nollen winkel

Ambachtelijke chocolade bestel je bij Bakkerij Nollen

Chocolade, er zijn maar weinig mensen die er niet dol op zijn. Voor het bestellen van lekkere ambachtelijke chocolade ben je bij Bakkerij Nollen aan het juiste adres. Onze chocolatier Hans Hulshof creëert met zijn team van chocolatiers de lekkerste creaties van chocolade. Van overheerlijke ambachtelijke chocoladerepen en chocoladekrakelingen tot aan de lekkerste prijswinnende bonbons. Of je het nou voor jezelf bestelt of het geeft als cadeau, onze chocolade is altijd een goed idee. Je kunt je bestelling online plaatsen in onze webshop, maar we helpen je natuurlijk ook graag verder in één van onze winkels.

Alle chocolade bekijken

Soorten chocolade

Populaire chocolade

Bonbons meeneem doosje klein

8,95

Voeg toe

Bonbons meeneem doosje groot

12,95

Voeg toe

Chocolade reep met smarties

3,19

puur3,19
melk3,19
wit3,19

Chocolade reep met tekst Bedankt

3,19

wit3,19
puur3,19
melk3,19

Eitjes gemengd 100 gram

4,49

Voeg toe

Abraham van bonbons

Dit product is niet via de webshop te bestellen. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.

49,95

Voeg toe

Chocolade voor elke gelegenheid; van geboorte tot Pasen

Chocola is heerlijk om zelf op te eten, maar ook heel erg geschikt als cadeau. Het is bijvoorbeeld een leuk (en lekker!) cadeau voor speciale dagen en momenten, zoals een verjaardag, een geboorte, Valentijnsdag, Moederdag of tijdens Pasen. Maar chocolade kan ook heel leuk om iemand zomaar te verrassen. Wij hebben ervoor gekozen om in ons assortiment veel kleur en variatie aan te brengen in de chocolade. Dat zorgt ervoor dat het nog leuker wordt om cadeau te geven. Wat is jouw favoriet? Pure chocolade, melkchocolade of witte chocolade? Of kies je liever voor onze bonbon smet een verrassende smaakcombinaties?

Chocoladerepen van Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen heeft ambachtelijk gemaakte chocoladerepen met verschillende teksten erop. Zo is er de keuze uit ‘Bedankt’, ‘Beterschap’, ‘Zomaar’ , ‘Proficiat’ en ‘Voor Jou’. Verder hebben wij repen met lekkere toevoegingen, zoals marshmallows of smarties  Bij Bakkerij Nollen werken we met de fairtrade chocolade van Callebaut. Alle repen zijn daarnaast verkrijgbaar in wit-, melk- of pure-chocolade. En daarom is er voor elke gelegenheid wel een passende chocoladereep van Bakkerij Nollen!

Chocoladetaarten

Onze chocoladetaarten worden op ambachtelijke wijze bereid. De pure chocoladesmaak proef je bij elke hap die je neemt. Een taart met chocolade doet het altijd goed, maar natuurlijk vooral als je gek bent op chocolade. Via de webshop kun je de lekkerste chocoladetaarten bestellen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×