Van dorpsbakker tot regionaal ambachtelijke bakkerij
met 10 winkels

Van dorpsbakker tot regionaal ambachtelijke bakkerij
met 10 winkels

Theo en Johanna Nollen openden de deuren van de eerste bakkerij in Hengevelde in 1921. De herkenbare smaak van pure ambacht, zoals we die nu kennen bij onze bakkerij, is toen al ontstaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat er niets op kan tegen de pure smaak van vers ambachtelijk gebakken brood. Met de opening van de tweede vestiging in Goor in 2001, zette Vincent de eerste stap om ook mensen buiten de omgeving van Hengevelde kennis te laten maken met de smaak van pure ambacht. Tegenwoordig heeft Bakkerij Nollen 10 vestigingen in Twente en de Achterhoek en zelfs in Deventer.

De verse broden en banketproducten worden ’s nachts in de centrale bakkerij in Hengevelde gebakken. In de vroege ochtend brengen we ze naar onze winkels, zodat jij elke dag onbezorgd kunt genieten van versgebakken brood dat op ambachtelijke wijze bereid is. 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×