Header Werken Bij

Werken bij Bakkerij Nollen

Kom jij ook bij ons werken?

Wat maakt Bakkerij Nollen uniek?

  • Flexibele werktijden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Professionele bakkerij

Bekijk vacaturesOpen sollicitatie

Bakkerij Nollen is een ambachtelijke bakkerij met een rijke historie. We zijn een echt familiebedrijf dat al drie generaties wordt doorgegeven van vader op zoon, dit jaar bestaan wij 100 jaar en wij zijn trots op ons Predicaat Hofleverancier. Wij bereiden al het brood, banket en chocolade op traditionele en ambachtelijke wijze met pure ingrediënten in onze centrale bakkerij in Hengevelde.
Wij verkopen onze producten in 16 eigen winkels in Twente, de Achterhoek en Salland. Daarnaast leveren wij aan verschillende supermarkten, horecagelegenheden en evenementen in de regio, en relatiegeschenken aan een groot aantal zakelijke klanten. Wij hebben ambitieuze groeiplannen met ondersteunende uitbouw- en verbeterprojecten.

Ik vind bakken een echte teamsport, onderling is er een grote saamhorigheid!

2m1a2433

Open sollicitatie

Denk jij een aanwinst te zijn voor ons? Een open sollicitatie stellen wij altijd op prijs!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.

    2m1a0412

    Collega's aan het woord

    Annemieke Stoelhorst

    “Ik vind het leuk om Bornse Maatjes te maken, binnen ons assortiment is dat echt een specialiteit. Er zit onder meer bavarois in, een mooi ingrediënt waarmee je de lekkerste soorten gebak kunt maken.”

    Lees meer

    2m1a9561 Kopie

    Collega's aan het woord

    Aloys Brummelhuis

    “Ik maak graag producten voor speciale gelegenheden zoals de kerstdagen, maar bijvoorbeeld ook voor Valentijnsdag of Moederdag. Daarin kun je al je creativiteit en vakmanschap kwijt.”

    Lees meer

    2m1a2922

    Collega's aan het woord

    Yvonne Assink

    “De kerstperiode is voor mij de mooiste tijd van het jaar. Het is ontzettend hard werken, maar er heerst een speciale sfeer. Zowel onderling als met de klanten is het dan nog gezelliger dan anders.”

    Lees meer

    2m1a3072

    Collega's aan het woord

    Angelique Dwars

    “Echt iedere dag is anders. Ik ben vaak in onze filialen en vind het mooi om dan zelf bijvoorbeeld achter de snijmachine te gaan staan. Op de werkvloer krijg je het meeste mee, ook qua klantencontact.”

    Lees meer

    2m1a1945

    Collega's aan het woord

    Inge Brenninkmeijer

    “We willen een bepaald gevoel oproepen. Dat zit ‘m niet alleen in de uitstraling van onze winkels, maar ook in zaken als kleding en klantbenadering. Service staat bij ons hoog in het vaandel!”

    Lees meer

    2m1a2127

    Collega's aan het woord

    Marien Kruk

    “Met onder meer de amandelstaven en speculaaspoppen is de aanloop naar de decembermaand toch wel speciaal, maar ook erg druk. De normale productie gaat dan natuurlijk ook gewoon door.”

    Lees meer

    2m1a1861 Interview Frans

    Collega's aan het woord

    Frans Ankersmid

    “Mijn werk speelt zich voor een deel ’s nachts en in de vroege ochtend af. Gelukkig ben ik een ochtendmens en was ik in mijn vorige baan al gewend om continudiensten te draaien.”

    Lees meer

    2m1a6704

    Collega's aan het woord

    Francis Nollen

    “Dat we zo explosief zijn gegroeid vind ik een bijzondere prestatie. Dat Vincent in crisistijd besloot om een nieuwe bakkerij te bouwen vond ik best risicovol, maar het heeft prima uitgepakt. Een toonbeeld van goed ondernemerschap.”

    Lees meer

    2m1a9948

    Collega's aan het woord

    Danielle Prins-Van den Berg

    “In het najaar en voor kerst vind ik het mooi om
    showstukken te maken zoals die te zien zijn in onze
    winkels. Van collega’s hoor ik vaak dat klanten daarvan
    erg onder de indruk zijn.”

    Lees meer

    Banketbakker nat

    Collega's aan het woord

    Martin Ruiterkamp

    “Het maken van rumbollen is een mooi maar intensief proces. Het deeg wordt gemengd met rum en daarna verrijkt met rozijnen, krenten, amandelstiften en oranjesnippers. Echt een product voor de feestdagen.”

    Lees meer

    2m1a0134 Jeroen Interview

    Collega's aan het woord

    Jeroen te Veluwe

    “Het bakken van kleinbrood is heel gevarieerd werk en ik vind het mooi van begin tot eind bij het proces betrokken te zijn. Ons assortiment is heel breed, van schnitt- en meergranenbroodjes tot krenten- en rozijnenbollen.”

    Lees meer

    2m1a4117

    Collega's aan het woord

    Coen Ballast

    “Onze schnittbroodjes zijn nog vrij nieuw in ons assortiment. Als ze uit de oven komen, kijk ik altijd even of de scheur in het midden goed gelukt is en of ze mooi van kleur zijn.”

    Lees meer

    Word onderdeel van een team van de beste bakkers. Werken bij Bakkerij Nollen, de ambachtelijke bakker van Oost Nederland

    Collega's aan het woord

    Gerrit Huckriede

    “Desembrood vind ik het mooiste product om te maken. Dat vraagt veel zorg en aandacht en moet 48 uur gisten. Dat we er een landelijke prijs mee hebben gewonnen is een mooie bevestiging van de kwaliteit ervan.”

    Lees meer

    2m1a3996

    Collega's aan het woord

    Siem van de Beld

    “Vooral rond Sinterklaas en kerst is het erg druk. Alleen al van de krentenwegges bakken we er dan geen tientallen maar honderden per dag.”

    Lees meer

    2m1a8225

    Collega's aan het woord

    Jolanda Klein Breteler

    “Net zoals veel collega’s vind ik de eindejaarsperiode een prachtige tijd, maar ik geniet ook heel erg van de paasdagen. Paasbrood is bij uitstek een lekkernij die daar helemaal bij hoort.”

    Lees meer

    2m1a2444

    Collega's aan het woord

    Jeffrey van der Meer

    “Een voorkeur voor een bepaalde periode in het jaar heb ik niet, wel voor een bepaald product: ik ben een echte broodbakker. Ik heb ook met banket gewerkt, maar dat ligt me gewoon niet.”

    Lees meer

    2m1a0692 Interview Michael

    Collega's aan het woord

    Michael Lok

    “Ik ben banketbakker ‘nat’, wat wil zeggen dat je werkt met ingrediënten als Zwitserse room en slagroom. Op onze afdeling maken we soezen, maar bijvoorbeeld ook de slagroomschnitt.”

    Lees meer