Selecteer uw Nollen winkel

Gebak van Bakkerij Nollen

Ambachtelijk bereid door Bakkerij Nollen

Gebak is heerlijk als je wilt trakteren voor een een verjaardag, jubileum, geboorte of een andere speciale gelegenheid. Gebak is natuurlijk ook heerlijk zonder speciale gelegenheid maar als lekker tussendoortje bij de koffie of bij bijvoorbeeld een High Tea.  Bij Bakkerij Nollen vind je een uitgebreid assortiment met gebakjes voor vrijwel alle gelegenheden. Wij bieden onder andere appelgebak, mokka gebak, vruchten gebak tot aan petit fours. Welk gebak(jes) kies jij?

Ambachtelijk gebak van Bakkerij Nollen

Het gebak van Bakkerij Nollen worden op een ambachtelijk wijze bereid met pure ingrediënten. De smaak van pure ambacht kun je vinden in onze gebakjes. Onze banketbakkers maken de lekkerste gebakjes volgens recepten die al drie generaties binnen de bakkersfamilie worden doorgegeven tot aan moderne recepten. Bekijk ons assortiment met gebak en bestel vandaag nog of kom langs in één van onze winkels.

Bekijk alle gebak

Populair gebak

Populaire gebakjes

Monchou gebakje

Kersen of aardbeien

2,29

Kersen2,29
voeg toe
Aardbeien2,29
voeg toe

Slagroom cake gebakje

Per stuk

2,20

Voeg toe
voeg toe

Hazelnoot schuim gebak

Per stuk

2,29

Voeg toe
voeg toe

Mokka crème gebak

Per stuk

2,20

Voeg toe
voeg toe

Gebak bestellen

Het gebak dat bij Bakkerij Nollen op een ambachtelijk wijze wordt bereid bestel je gemakkelijk online. Met gebak maak je altijd wel iemand blij. Welk gebak haal jij in huis voor het weekend of een verjaardagsfeest? Het gebak bestel je gemakkelijk online, zodat je zeker weet dat je van vers gebak kunt genieten op het moment waarop het jou uitkomt. Vergeet in de voorbereidingen van een feestje of jubileum dan ook niet om je gebak te bestellen. Zo weet je zeker dat je voldoende gebak hebt voor alle gasten.

Soorten gebakjes

In het assortiment van Bakkerij Nollen vind je vele verschillende soorten gebakjes. De meest populaire gebakjes zijn onze bavaroise heertjes, monchou kersengebakjes en natuurlijk het slagroomgebak. Naast deze verschillende soorten gebak die je online kunt bestellen hebben we ook petit fours. De gebakjes van Bakkerij Nollen worden op ambachtelijke wijze en met pure ingrediënten bereid, die smaak vind je terug in onze verschillende gebakjes.

Gebak online bestellen

Om er zeker van te zijn dat je kunt genieten van het verste gebak, bestel je je gebak online bestellen bij Bakkerij Nollen. Via onze webshop heb je een overzicht van de ambachtelijke gebakjes. Je kiest heel simpel welk gebak je online wilt bestellen. Met het gebak van Bakkerij Nollen stel je nooit iemand teleur. Het overzicht met gebak dat je online kunt bestellen is altijd gevuld met de lekkerste gebakjes.

Bestel eenvoudig online

De lekkerste gebakjes bestel je online of in een van onze winkels bij jou in de buurt. De gebakjes die je online kunt bestellen maken onze banketbakkers al drie generaties lang volgens de recepten van de bakkersfamilie. Gebakjes bestellen doe je als volgt, je geeft het aantal gebakjes door op onze website, rekent de gebakjes af en je haalt deze op de gewenste afhaaldatum af bij de winkel bij jou in de buurt of wij bezorgen het bij jou thuis!  Bekijk ons gebak online op onze website of kom langs in één van onze bakkerijen bij jou in de buurt.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×