Selecteer uw Nollen winkel

Ambachtelijke taarten bestel je bij Bakkerij Nollen

De lekkerste taarten

Taarten worden over het algemeen gegeten tijdens een bijzondere gebeurtenis of om gezamenlijk iets te vieren. Maar taarten zijn zonder een speciale gelegenheid ook heerlijk om te eten. Een taart is bijvoorbeeld erg lekker bij de koffie of als dessert. Een goede taart maakt altijd iemand blij. Van welke taart wordt jij gelukkig?

Taarten van Bakkerij Nollen

De taarten van Bakkerij Nollen worden op ambachtelijke wijze gebakken en worden gemaakt met pure ingrediënten. De smaak van pure ambacht komt met de taarten van Bakkerij Nollen goed naar voren. Onze taarten variëren van moderne taartrecepten tot recepten die al drie generaties binnen de bakkersfamilie worden doorgegeven. Hierdoor gaan de beste taarten over de toonbank. Door het ruime assortiment aan taarten is er voor elke gelegenheid een passende taart.

Alle taarten bekijken
appeltaart met slagroom

Taarten van Nollen

Populaire taarten en vlaaien

Monchoutaartje kersen

6 persoons

11,25

Voeg toe
voeg toe

Appeltaart

12 persoons

15,75

ongesneden15,75
voeg toe
gesneden17,25
voeg toe

Vruchtentaart 12 persoons

19,49

ongesneden19,49
voeg toe
gesneden20,99
voeg toe

Schuimtaart hazelnoot slagroom 12 persoons

19,95

Voeg toe
voeg toe

Soorten taarten

Binnen het assortiment taarten heb je bij Bakkerij Nollen enorm veel keuzemogelijkheden. De meest traditionele taarten zijn de appeltaart en de slagroomtaart. Naast deze taarten hebben we ook kwarktaarten zoals bosvruchten-, citroen- of aardbeien- taarten. Ook andere soorten taarten vind je bij ons in het assortiment.

Taarten bestellen bij Bakkerij Nollen

Om onbezorgd te kunnen genieten van de taarten kun je deze gemakkelijk bestellen via de webshop. Kies uit het assortiment taarten de gewenste soort. Met een taart van ons stel je je visite niet teleur! In het overzicht met de taarten zie je eenvoudig voor hoeveel personen de taart geschikt is. Zo heb je altijd een gewenste taart in huis. Geniet van de ambachtelijke taarten en bekijk ze in een van de vestigingen bij jou in de buurt.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×