Selecteer uw Nollen winkel

Ambachtelijk broden van Bakkerij Nollen

Vers gebakken

Sinds de prehistorie en met name sinds het ontstaan van de landbouw, is brood een van de belangrijkste voedingsmiddelen in grote delen van de wereld. Zo’n 30.000 jaar geleden bestond brood uit door steen gekneusde graankorrels, die gemengd werden met water. Hierdoor ontstond er een soort pap, die vervolgens gekookt, gedroogd in de zon of op steen in het vuur werd gebakken. Tegenwoordig wordt brood op honderden verschillende manieren gebakken en er is daarom ook een enorme verscheidenheid aan soorten brood.

Onze broden worden met veel ambacht en passie dagelijks vers gebakken. Wij hebben een ruim aanbod broden waaronder bruin brood, desem brood, meergranen brood, natuurlijk brood, specialiteiten brood, volkoren brood en wit brood. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan kleinere broodjes, zoals harde broodjes en zachte broodjes.

Alle broden bekijken
desembrood bij Bakkerij Nollen

Verschillende soorten broden

Polpulaire broden

Admiraal

1,64 - 3,15

Heel brood3,15
Half brood1,64

Bruin tijger vloer

1,24 - 2,35

Half brood1,24
Heel brood2,35

Fijn volkoren bus zonder deco

2,35

Heel brood (800 gram)2,35
Half brood (400 gram)1,24

Tarvo bus

1,21 - 2,29

Half brood1,21
Heel brood2,29

Oberlander

1,31 - 2,49

Half brood1,31
Heel brood2,49

Ruwe Bolster

1,44 - 2,75

Half brood1,44
Heel brood2,75

Nollies meergranen bus

1,34 - 2,55

Half brood1,34
Heel brood2,55

Nollies licht meergranen vloer

1,36 - 2,59

Heel brood2,59
Half brood1,36

Brood bestellen bij Bakkerij Nollen

Het lekkerste verse brood is bij Bakkerij Nollen eenvoudig en snel te bestellen in de webshop. Kies jouw brood en selecteer het gewenste aantal en plaats het in jouw winkelmand. Vervolgens is het brood gemakkelijk te bestellen. Naast brood heeft Bakkerij Nollen een ruim assortiment diverse producten die ook in webshop te bestellen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chocolade, gebak, koek & cake of hartige snacks. Alle producten van Bakkerij Nollen zijn met ambacht en passie bereid in onze bakkerijen.

Brood van Bakkerij Nollen

Bij Bakkerij Nollen hebben wij een ruim assortiment aan diverse soorten broden die met veel ambacht en passie dagelijks worden gebakken. Al deze verschillende broden hebben we onderverdeeld in categorieën. Zo hebben wij een selectie aan bruin brood, desem brood, meergranen brood, natuurlijk brood, specialiteiten brood, volkoren brood en wit brood. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan kleinere broodjes, zoals harde broodjes en zachte broodjes. Kijk wat Bakkerij Nollen jou kan bieden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×