Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Bathmen

In het centrum van Bathmen, aan de Brink 3, vind je Bakkerij Nollen Bathmen. In deze winkel kun je zes dagen per week terecht voor onze ambachtelijke producten. In onze winkel is de authentieke smaak van pure ambacht overal terug te vinden.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Brink 3
  7437 AM Bathmen
  057 - 05 47 250
  bathmen@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 7.30 - 16.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Heerlijke taarten en gebakjes

  Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar taart en/of gebak? Onze banketbakkers maken ambachtelijke taarten en gebakjes in allerlei soorten, smaken en formaten. In onze bakkerij in Bathmen kun je de lekkerste taarten en gebakjes vinden en bestellen.

  Wil je een gepersonaliseerd bericht op de taart hebben? Dan zijn onze fototaarten wat voor jou. Bestel gemakkelijk via onze webshop of kom langs in onze bakkerij in Bathmen en haal die overheerlijke taart in huis!

  Ambachtelijke bereidingswijze

  In onze bakkerij in Bathmen kun je zes dagen per week terecht voor heerlijke ambachtelijke producten. Het brood en banket wordt iedere nacht op ambachtelijke wijze klaargemaakt door onze ervaren bakkers. Dit doen zij in de centrale (banket)bakkerij in Hengevelde. In de vroege ochtend wordt het kraakverse brood en overheerlijke banket naar de bakker in Bathmen gebracht. Zo kun jij iedere dag genieten van pure smaak van onze verse producten.

  Online brood bestellen bij de ambachtelijke bakker in Bathmen

  Wil je thuis of op je werk rustig kunnen kijken voor welke lekkernijen je bij ons terecht kunt? Of wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete producten beschikbaar zijn als jij in onze bakker in Bathmen bent? Dan kun je je brood online bestellen. Je geeft tijdens het bestelproces zelf aan wanneer je je bestelling op wilt komen halen. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt! 

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×