Selecteer uw Nollen winkel
Bakkerij Nollen Enschede Zuid

Bakkerij Nollen Enschede Zuid

Bij Bakkerij Nollen in het overdekte winkelcentrum Enschede Zuid kun je zes dagen per week terecht voor ambachtelijk bereid brood en banket. In het winkelcentrum Enschede Zuid vind je, naast onze ambachtelijke bakkerij, nog veel meer winkels. Je kunt je bezoek aan onze winkel dus uitstekend combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld een supermarkt, een drogisterij of een kledingwinkel.

De verse broden en banketproducten worden gebakken in onze centrale bakkerij in Hengevelde en worden in alle vroegte naar de winkel gebracht, zodat je onbezorgd kunt genieten van versgebakken brood en banket.

Contactformulier


Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

Contactgegevens

Wesseler-Nering 21b
7544 JB Enschede
053 - 20 05 858
enschedezuid@bakkerijnollen.nl

Openingstijden

  • Maandag 8.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.30 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.30 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

Belegde broodjes bij de bakker in winkelcentrum Enschede Zuid

Bij onze winkel in het winkelcentrum Enschede Zuid kun je de lekkerste belegde broodjes in Enschede en snacks halen. Voor het maken van de belegde broodjes gebruiken we natuurlijk onze eigen desem broodjes. Deze worden belegd met de lekkerste ingrediƫnten, zodat je kunt genieten van een heerlijke smaakexplosie. Je kunt de belegde broodjes afhalen in de winkel, maar ook online bestellen en thuis of op je werk laten bezorgen. Bekijk ons assortiment belegde broodjes online en bestel direct!

Belegde broodjes bezorgen

Het is ook mogelijk om je belegde broodjes telefonisch te bestellen en thuis of op het werk te laten bezorgen. Als je belegde broodjes wilt bestellen voor dezelfde dag, bestel dan voor 09:30 uur en ze staan op tijd voor je klaar!

Bekijk ook onze andere winkels

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×