Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Hengevelde

Theo en Johanna Nollen openden de deuren van de eerste bakkerij in Hengevelde in 1921. De winkel zit na al die jaren nog steeds op dezelfde plek, maar is verschillende keren verbouwd. De winkel heeft nog steeds de vertrouwde warme bakkersuitstraling. Tijdens de laatste verbouwing is er plek gemaakt voor de centrale banketbakkerij. Achter de schermen leven onze chocolatiers en banketbakkers zich uit om de lekkerste ambachtelijke banketproducten te maken.

Je kunt hier zes dagen per week terecht voor de lekkerste brood- en banketproducten die op ambachtelijke wijze bereid zijn.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Goorsestraat 9
  7496 AA, Hengevelde
  0547 - 33 32 04
  hengevelde@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 19.00 uur
  • Zaterdag 8.00 - 16.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Centrale (banket)bakkerij Hengevelde

  Bakkerij Nollen is al jaren een fenomeen in Hengevelde. Tijdens de laatste verbouwing van de bakkerij in Hengevelde is er plek gemaakt voor de centrale banketbakkerij. Achter de schermen leven onze professionele chocolatiers en banketbakkers zich hier uit om de lekkerste ambachtelijke banketproducten te maken. In de centrale bakkerij wordt er elke nacht hard gewerkt aan de lekkerste verse broden. Alle producten worden ’s ochtends vroeg naar de verschillende winkels gebracht. Zo kunnen niet alleen mensen in Hengevelde genieten van onze ambachtelijke producten, maar ook mensen uit de omgeving.

  Ambachtelijke bakker in Hengevelde

  Bakkerij Nollen is al sinds de opening van de eerste bakkerij in Hengevelde een bakker die op ambachtelijke wijze haar producten bereidt. Wij gebruiken enkel pure grondstoffen voor het maken van onze producten. Zo worden de heerlijke smaken van Bakkerij Nollen gecreëerd. Wij geven onze broden ruim de tijd om te kunnen rijzen voordat we ze bakken. Zo geniet jij elke dag weer van het lekkerste brood van dé bakker in Hengevelde.

  Ambachtelijke taarten, vlaaien en gebakjes

  Wil je je verjaardag vieren of wil je iemand bedanken? Wat is er dan meer geschikt dan taart, vlaai of gebak? De banketbakkers van Bakkerij Nollen maken de lekkerste ambachtelijke creaties voor jou. Wij hebben slagroomtaarten, appeltaarten, vruchtentaarten en nog veel meer! We bieden zelfs de mogelijkheid om je taart te personaliseren met onze fototaarten.

  Ook online bestellen van ons ambachtelijke brood en banket

  Wil jij er zeker van zijn dat jouw favoriete snack, taart, brood of gebakje nog voor je klaar ligt bij de bakker in Hengevelde? Bekijk ons assortiment online en geef je bestelling alvast door! Wij zorgen er dan voor dat jouw producten dan op het gewenste moment klaarliggen in de bakkerij in Hengevelde. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om langs te komen bij onze winkel. Je kunt dan eerst even rustig rondkijken voordat je jouw lekkernij uitkiest. Voor vragen staan onze winkelmedewerkers hier graag voor je klaar.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×