Selecteer uw Nollen winkel

Bakkerij Nollen Nijverdal

Aan de rand van het centrum van Nijverdal bevindt zich de winkel van Bakkerij Nollen. Bij het miniwinkelcentrum aan de Smidsweg is voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto (of fiets) te parkeren. Deze winkel heeft een modern interieur, maar ook hier is de authentieke smaak van pure ambacht overal terug te vinden.

Je kunt hier 6 dagen per week terecht voor vers brood en banket. Dit wordt ’s nachts in de centrale bakkerij in Hengevelde gebakken en klaargemaakt en in de vroege ochtend naar de winkel in Nijverdal gebracht.

Contactformulier


  Let op: via dit formulier kun je geen bestellingen plaatsen. Gebruik hiervoor de webshop.

  Contactgegevens

  Smidsweg 9
  7441 EJ, Nijverdal
  0548 – 21 50 07
  nijverdal@bakkerijnollen.nl

  Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 8.00 - 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

  Bakker met pure ingrediënten

  Het brood en banket dat bij onze bakker in Nijverdal ligt, wordt iedere nacht vers bereidt door onze ervaren ambachtelijke (banket)bakkers. Dit doen zij in de centrale bakkerij en in de centrale banketbakkerij. Wij werken met pure ingrediënten van de beste kwaliteit. Dit proef je terug in de unieke en herkenbare smaak van onze ambachtelijke producten. Zodra het brood en banket klaar is, wordt het in de vroege ochtend naar onze bakkerij in Nijverdal gebracht. Hier kun jij van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 uur ’s ochtends terecht voor de lekkerste verse producten.

  Ambachtelijke bakker in Nijverdal

  Bakkerij Nollen staat bekend om de smaak van pure ambacht. Die ambachtelijke bereidingswijze van alle producten is iets waar wij nooit op zullen inleveren of bezuinigen. De winkel in Nijverdal heeft dan wel een industriële uitstraling, maar de traditionele waarden van opa en oma Nollen zijn overal terug te vinden. Nog steeds worden alle producten bereid met de beste ingrediënten en nog steeds krijgen al onze broden ruim de tijd om te rijzen, zodat de smaken zich het beste kunnen ontwikkelen.

  De lekkerste taarten, vlaaien en gebakjes

  Heb je iets te vieren, wil je iemand bedanken of feliciteren? Dan is taart of gebak altijd een goed idee! Bij Bakkerij Nollen in Nijverdal hebben we een uitgebreid assortiment taarten, vlaaien en gebak. Onze banketbakkers maken de lekkerste creaties. Van chocoladetaarten, appeltaarten en slagroomtaarten tot aan heerlijke mokka schuimtaarten.

  Wil je een persoonlijke boodschap op de taart zetten? Dan zijn onze fototaarten wat voor jou! Je stuurt ons jouw foto toe en wij zorgen ervoor dat deze op de taart komt. Je kunt onze ambachtelijke taarten, vlaaien en gebakjes gemakkelijk online bestellen in onze webshop of kom langs in onze Bakkerij in Nijverdal.

  Online brood bestellen bij de ambachtelijke bakker in Nijverdal

  Wil je thuis rustig kunnen kijken voor welke lekkernijen je bij ons terecht kunt? Of wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete producten beschikbaar zijn als jij in onze bakker in Nijverdal bent? Dan kun je je brood online bestellen. Je geeft tijdens het bestelproces zelf aan wanneer je je bestelling op wilt komen halen. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt! Vind je het fijner om rustig in de winkel rond te kunnen kijken voordat je kiest waar je zin in hebt? Ook dat kan! Kom dan langs bij onze bakker in Nijverdal.

  Bekijk ook onze andere winkels

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×